Anledning för inaktivt projekt är inte tillagt av Varmt om hjärtat Team

AFC Eskilstuna

Stöd AFCs arbete med integration och samhällsnytta

Samhälle Eskilstuna, Sweden
AFC Eskilstuna


Stöd AFC Heroes arbete med integration och samhällsnytta


AFC Eskilstuna har under sitt första år i Eskilstuna arbetat för att etablera oss i staden. Vi känner att vi har blivit väl mottagna av kommuninvånarna, kommunen och sponsorer. Nu arbetar vi vidare för att uppnå vårt sportsliga mål att komma tillbaka till Allsvenskan. AFC Eskilstuna har dock vidare ambitioner som att förbättra ungdomars situation i staden.

Därför vill vi använda den dragningskraft som våra elitidrottsmän har för att locka ungdomar in i en meningsfull verksamhet och därmed motverka utanförskap.

Projektet går ut på att våra A-lagsspelare deltar i olika aktiviteter i de olika stadsdelarna. Vi besöker skolor, deltar i olika områdesaktiviteter och spelar spontanfotboll. Vid alla dessa aktiviteter fångar vi upp ungdomars intressen för att hjälpa dem vidare till den verksamhet de kan vara intresserade av. Det kan till exempel vara musik, fotboll, simning eller annan organiserad verksamhet.

Du som stöder denna verksamhet ekonomiskt bidrar därigenom till en bättre situation för många ungdomar, ensamkommande, migrerade eller annan ungdom och du skapar också bättre förutsättningar för AFC Eskilstuna att ta sig tillbaka till allsvenskan.

Projektteam

  • Niklas Karlsson
    Projektledare
  • Det finns inte några uppdateringar för detta projekt.

Skicka en kommentar

  • Det finns inte några kommentarer för detta projekt.
  • Det finns inte några följare för detta projekt.