Anledning för inaktivt projekt är inte tillagt av Varmt om hjärtat Team

AFC Heroes

Vi arbetar för integration och samhällsnytta.

Samhälle Eskilstuna, Sweden
Stängd
45 000kr
av målbelopp 150,000kr
30% Fullständig (succe)
30%
Ingen tid kvar

Flexibel finansiering

Även om projektet inte når sitt mål behålls pengarna av projektet.

Detta projekt har startats 07 januari och kommer att avslutas 29 mars, 2019, 23:59.

AFC Heroes

AFC Heroes är våra A-lagsspelare som gör besök på skolor, i utsatta områden och på olika evenemang runt om i staden. Syftet är att uppmuntra barn och unga till olika aktiviteter och att vara vuxna förebilder att se upp till. Våra spelare har erfarenhet från andra kulturer och är uppvuxna i skilda miljöer.  A-truppen består av många olika nationaliteter och flera av spelarna har spelat fotboll i olika länder. Det som är gemensamt för alla är att man har lyckats med sin dröm, att bli fotbollsproffs!

Dessa erfarenheter vill vi dela med oss av. Vi är övertygade om att spelarna kan uppmuntra och inspirera barn och unga som inte har så stor framtidstro. Spelarna kan förmedla hopp och inge självförtroende så att man vågar satsa på sin dröm, vad det än gäller. AFC Heroes är levande bevis på att man kan nå sina mål om man bara är målmedveten och lägger ner ett hårt jobb.

Genom att stötta våra hjältar så bidrar du till vårt viktiga samhällsengagemang. Varje krona vi får in ger det dubbla tillbaka i samhällsnytta enligt en uträkning av EY (en av världens största revisionsbyråer) på uppdrag av Svensk Elitfotboll.

Projektteam

  • Det finns inte några uppdateringar för detta projekt.

Skicka en kommentar

  • Det finns inte några kommentarer för detta projekt.
  • Det finns inte några följare för detta projekt.