Anledning för inaktivt projekt är inte tillagt av Varmt om hjärtat Team

Care United

Hjälp oss glidtackla ensamheten på seniorboenden!

Idrott Eskilstuna, Sweden
Stängd
25 200kr
av målbelopp 25,000kr
100.8% Fullständig (succe)
100%
Ingen tid kvar

Fast finansiering

Om projektet inte når sitt mål återbetalas pengarna till finansiärerna.

Detta projekt har startats 06 maj och kommer att avslutas 30 juni, 2019, 23:59.

Care United

Vi i Eskilstuna United DFF vill vara mer endast en fotbollsförening därmed har våra A-lagspelare tagit sig an denna utmaning där de stödjer de äldre på seniorboendena Strigeln och Nålmakaren. Detta har vi arbetat med sen hösten 2016 och statistiken visar att vi som förening genomför årligen över 104 aktiviteter på dessa två seniorboendena.  Vi behöver nu din hjälp att stödja oss i vårt fortsatta arbete med seniorboendena. Vi behöver samhällets stöd i att fortsätta vårt arbete i att finnas för de äldre som bor och verkar lokalt i Eskilstuna,  Vi vill med stöd av er kunna jobba vidare med Care-United att få dem äldre att känna sig sedda och mer inkluderande i vårt samhälle. 

A-lagsspelarna fungerar idag som en extra resurs för de äldres hälsa men också ett stöd i att vara en medmänsklig resurs  i deras dagliga liv. Som ni sett i vår film kan det vara att exempel stödja Solweig 94 år gammal på promenader, handla mat, följa med till ögonkliniken eller sjukhusbesök, helt enkelt vara en hjärtlig person som finns för våra äldre nära och lokalt. 

Hjärta United arbetar med 8 av 17 av de Globala Hållbarhetsmålen (UN Sustainable Development Goals) genom våra sociala verksamheter. Care United är ett av tre ben som allsvenska Eskilstuna United DFFs samhällsansvarsplattform Hjärta United står på. De två andra sociala verksamheterna är integrationsprojektet Ronjabollen & Work United som är vårat arbetsmarknadsprojekt, där vi matchar våra företagssponsorers kompetensbehov gentemot kommunens arbetslösa.

Projektteam

  • Emre Gurler
    Projektägare
  • Det finns inte några uppdateringar för detta projekt.

Skicka en kommentar

  • Det finns inte några kommentarer för detta projekt.
  • Det finns inte några följare för detta projekt.