Anledning för inaktivt projekt är inte tillagt av Varmt om hjärtat Team

Fotboll Fitness

En träningsform som passar alla oavsett ålder.

Idrott Eskilstuna, Sweden
Stängd
45 000kr
av målbelopp 50,000kr
90% Fullständig (succe)
90%
Ingen tid kvar

Flexibel finansiering

Även om projektet inte når sitt mål behålls pengarna av projektet.

Detta projekt har startats 03 september och kommer att avslutas 31 december, 2020, 23:59.

Fotboll Fitness

Det här är Fotboll Fitness

En träningsform som passar alla oavsett ålder, fotbollserfarenhet eller fysisk form.

Fotboll Fitness kan definieras som organiserad spontanfotboll. Träningen kräver ingen tidigare fotbollsbakgrund och vi spelar på en mindre plan där all träning genomförs med boll. Fokus ligger på att förbättra hälsan på ett roligt och socialt sätt utan fokus på att vinna.

Danska studier visar att fotboll har en mycket positiv effekt på både kondition, muskeluppbyggnad, vikt och fettprocent. Forskningen har utförts på flera olika testgrupper och svaren pekar åt samma håll – fotboll som träningsform är fantastisk!

Att spela fotboll tillsammans är både glädjefyllt och effektivt! På fotbollsplanen tränar ni både kondition och muskelmassa samtidigt som det ökar förbränningen och stärker skelettet. Ta chansen att komma i form på ett roligt och enkelt sätt med hjälp av Fotboll Fitness!

Till att börja med träffas vi en gång i veckan. Om det visar sig att intresset är stort kan vi utöka till två gånger i veckan. Under hösten håller vi till på Skogsängens IP och senare under vintern flyttar vi in i Årbyskolan. Plats och tid kommer att presenteras på hemsidan inom kort.

Träningarna är 60 minuter långa. Upplägget är enkelt. Först värmer vi upp tillsammans, sen blir det smålagsspel utan tacklingar. Träningen anpassas efter deltagarnas nivå, ålder och önskemål.

Det är gratis att vara med och AFC håller med bollar, västar, koner och annan nödvändig utrustning, så kom och ha kul tillsammans med oss samtidigt som du förbättrar din egen hälsa!

Ingen föranmälan krävs. Kom ombytt och klar.

Projektteam

  • Niklas Karlsson
    Projektägare
  • Det finns inte några uppdateringar för detta projekt.

Skicka en kommentar

  • Det finns inte några kommentarer för detta projekt.
  • Det finns inte några följare för detta projekt.