Detta projekt är inaktivt och accepterar inte längre Finansiering på grund av denna anledning.

Anledning för inaktivt projekt är inte tillagt av Varmt om hjärtat Team

Grus till gräs

Hällbybrunns IF nya gräs på gamla grusplanen

Idrott Eskilstuna, Sweden
Grus till gräs

Nu är det dags att försöka sätta spaden i marken på Skogsvallens grusplan för att göra det möjligt att spela flera matcher för våra barn och ungdomar vid klubbstugan.

Ja det är vårt mål och vi kallar detta projekt för ”PLANEN”.

Vi är i startgroparna med att projektera en gräsplan på vår grusplan som länge varit vår trotjänare här på Skogsvallen. Det är ett av det största projekt som Hällbybrunns IF planerat för i närtid rent ekonomiskt.

Vi i föreningen tycker att närheten till vår klubbstuga med omklädningsrum, kiosk och föreningsanda är en fantastisk förutsättning vi har, och det bör vi ta till vara på. Vi har budgeterat detta till ca två miljoner kronoroch kommer självklart söka bidrag för detta från olika instanser men det kommer tyvärr inte räcka hela vägen. Vi begränsas lite bidragsmässigt av att vi äger vår egen anläggning, men vi i föreningen ser det som en fördel att äga och förvalta vår egen borg och så är ambitionen att det ska förbli. Vi tror och hoppas att det är fler än vi som tycker likadant och vill stötta detta.

Vår nya fotbollsplan kommer bli drygt 7000 kvadratmeter och med er hjälp tror vi oss kunna sälja hälften av alla dessa kvadrat till en summa av 250 kr styck.

När vi lyckats med detta så har vi ett bidrag till nästan hälften av vad det kostar att anlägga vårt efterlängtade gräs. Resterande ska vi försöka få ihop av ideellt arbete och övriga bidrag.

Varför gräsplan när alla andra bygger konstgräs?
Ja vi har självklart tänkt likadant men eftersom en konstgräsplan kostar mer än dubbelt så mycket än vanligt gräs och dessutom har en hög underhållskostnad så är beslutet ganska enkelt. Vi vill dessutom fortfarande ha möjlighet att anlägga våra eminenta skidspår.

Hoppas ni håller med om att detta är ett fantastiskt sätt att få barn och ungdomar att spela fotboll i Hällby och vill vara med och stödja detta projekt. Ert bidrag kommer göra skillnad i Hällbys fotbollstradition, det kan vi lova!

Hur kan ni hjälpa?

Köp en kvadratmeter för 250:- så är du med och påverkat och förändrar för barn och ungdomar i Hällby Ert namn kommer detta synliggöras på en typ av skylt ”Vi gjorde detta möjligt” – på Skogsvallen. Du kan självklart köpa mer än en kvadratmeter om du vill.

Företag erbjuds möjlighet att köpa mittcirkeln, straffområden eller sponsra på andra sätt. Mer info om detta finns hos vår sponsorgrupp som nås genom kansliet på 016-352514

Med vänlig hälsning.
Hällbybrunns IF


Projektteam

  • Stefan Rönnemark
    Projektägare
  • Det finns inte några uppdateringar för detta projekt.

Skicka en kommentar

  • Det finns inte några kommentarer för detta projekt.