Anledning för inaktivt projekt är inte tillagt av Varmt om hjärtat Team

Hybridbil till stadsmissionens kommande verksamhet Ungdomsguide

Uppsökande verksamhet för att nå utsatta ungdomar.

Samhälle Eskilstuna, Sweden
Bidra här
51 190kr
av målbelopp 150,000kr
34.126666666667% Fullständig (succe)
34%
14 Dagar kvar

Flexibel finansiering

Även om projektet inte når sitt mål behålls pengarna av projektet.

Detta projekt har startats 17 oktober och kommer att avslutas 31 december, 2019, 23:59.

Hybridbil till stadsmissionens kommande verksamhet Ungdomsguide

Eskilstuna stadsmissions projekt Ungdomsguide, som ska startas upp under början av 2019, ska arbeta uppsökande för att nå utsatta ungdomar mellan 13-21 år som av en eller flera anledningar hamnat snett. Det kan handla om tex. psykisk ohälsa, självskadebeteenden, missbruk och kriminalitet. Ungdomar som utestängs från skola, fritidsgårdar och kommunala verksamheter pga att de befinner sig i ett pågånde missbruk och/eller kriminalitet. 
Ungdomsguiderna ska arbeta operativt och stötta med insatser för att bryta negativa mönster. Arbeta för att komma tillbaka från utanförskap till innanförskap. Ge stöd för att bryta ensamhet och sysslolöshet, få hjälp med missbruk, minskad psykisk ohälsa, öka kunskapen om rättigheter respektive skyldigheter i samhället för att öka graden/känslan av delaktighet i samhället. 
Ungdomsguiderna möter ungdomarna i den miljö som hen själv väljer. Svårtillgängliga platser, oregelbundna tider och utsatta situationer kräver en trygg bil. Nu behöver vi din hjälp att samla in pengar till den. 
Vi kommer att välja en hybridbil. 

Sparbanken Rekarne har samarbetat med Stadsmissionen under flera år. För oss var det enkelt att välja att stötta detta projekt.

Därför går vi in med 50 000 kronor och vill genom detta också utmana, kanske rent av uppmana andra företag att göra detsamma. Alla bidrag är välkomna, stora som små och givetvis ser vi gärna att privatpersoner är med och hjälper till.


Projektteam

  • Caroline Kallenberg
    Projektansvarig
  • Det finns inte några uppdateringar för detta projekt.

Skicka en kommentar

  • Det finns inte några kommentarer för detta projekt.
  • Det finns inte några följare för detta projekt.