Anledning för inaktivt projekt är inte tillagt av Varmt om hjärtat Team

Uniteds föreningsutveckling

Vi behöver ditt bidrag för att fortsätta utvecklas

Idrott Eskilstuna, Sweden
Stängd
4 550kr
av målbelopp 50,000kr
9.1% Fullständig (succe)
9%
Ingen tid kvar

Flexibel finansiering

Även om projektet inte når sitt mål behålls pengarna av projektet.

Detta projekt har startats 04 november och kommer att avslutas 31 december, 2020, 23:59.

Uniteds föreningsutveckling

Vårat United har verkligen satt Eskilstuna på den allsvenska kartan & även lyft intresset för fotboll. Fotbollen reflekterar i många avseenden även livet i stort, med medgång, känsla av eufori, besvikelser, nederlag, samt ren och skär lycka! 

Under flera säsonger har United legat i den allsvenska toppen, men nu behöver vi just din hjälp för att vi ska kunna fortsätta vår satsning i den absoluta toppen av allsvenskan. Vi behöver förstärka vår föreningsutveckling med hjälp av dig!

Vår gemensamma fortsatta utveckling i Eskilstuna United DFF, en allsvensk fotbollsförening som befinner sig i den allra högsta allsvenska toppen, så krävs det att vi fortsätter att utvecklar alla delar av vår allsvenska förening. Konkurrensen tätnar och är stenhård i Sverige & även i Europa.

Alla verksamheter dvs ungdom/akademi, kanslifunktion, Hjärta United och A-laget behöver finansiell förstärkning för att vi ska fortsätta hålla en hög allsvensk nivå. Ett exempel är att Hjärta United fortsätter att växa, där vårt utbildningsbehov för spelare ökar i takt med att konkurrensen i Sverige och Europa ökar.  

Varje krona räknas, så var med och stötta och bli en aktiv del i United som i ett enat Eskilstuna, vi vill vara hela Eskilstunas United!

#obosdamallsvenskan #united #eskilstunaunited #utveckling #framtid #svenskfotboll

Projektteam

  • Emre Gurler
    Hållbarhetsansvarig
  • Det finns inte några uppdateringar för detta projekt.

Skicka en kommentar

  • Det finns inte några kommentarer för detta projekt.
  • Det finns inte några följare för detta projekt.