Anledning för inaktivt projekt är inte tillagt av Varmt om hjärtat Team

Uniteds föreningsutveckling

Vi behöver ditt bidrag för att fortsätta utvecklas

Idrott Eskilstuna, Sweden
Bidra här
900kr
av målbelopp 50,000kr
1.8% Fullständig (succe)
1%
49 Dagar kvar

Flexibel finansiering

Även om projektet inte når sitt mål behålls pengarna av projektet.

Detta projekt har startats 04 november och kommer att avslutas 31 december, 2020, 23:59.

Uniteds föreningsutveckling

Vårat United har verkligen satt Eskilstuna på den allsvenska kartan & även lyft intresset för fotboll. Fotbollen reflekterar i många avseenden även livet i stort, med medgång, känsla av eufori, besvikelser, nederlag, samt ren och skär lycka! 

Under flera säsonger har United legat i den allsvenska toppen, men nu behöver vi just din hjälp för att vi ska kunna fortsätta vår satsning i den absoluta toppen av allsvenskan. Vi behöver förstärka vår föreningsutveckling med hjälp av dig!

Vår gemensamma fortsatta utveckling i Eskilstuna United DFF, en allsvensk fotbollsförening som befinner sig i den allra högsta allsvenska toppen, så krävs det att vi fortsätter att utvecklar alla delar av vår allsvenska förening. Konkurrensen tätnar och är stenhård i Sverige & även i Europa.

Alla verksamheter dvs ungdom/akademi, kanslifunktion, Hjärta United och A-laget behöver finansiell förstärkning för att vi ska fortsätta hålla en hög allsvensk nivå. Ett exempel är att Hjärta United fortsätter att växa, där vårt utbildningsbehov för spelare ökar i takt med att konkurrensen i Sverige och Europa ökar.  

Varje krona räknas, så var med och stötta och bli en aktiv del i United som i ett enat Eskilstuna, vi vill vara hela Eskilstunas United!

#obosdamallsvenskan #united #eskilstunaunited #utveckling #framtid #svenskfotboll

Projektteam

  • Emre Gurler
    Hållbarhetsansvarig
  • Det finns inte några uppdateringar för detta projekt.

Skicka en kommentar

  • Det finns inte några kommentarer för detta projekt.
  • Det finns inte några följare för detta projekt.